Opvoedingswinkel

Wat is de opvoedingswinkel

Iedereen is welkom in onze Opvoedingswinkel. Wij helpen je met plezier verder rond alle vragen in verband met opvoeding. We kunnen een luisterend oor zijn, je vraag verduidelijken, samen met jou op zoek naar meer informatie en tips geven. Dat doen we allemaal gratis, vrijblijvend en anoniem.


Je kan bij ons langskomen in het Huis van de Bruggeling. Daarvoor kan je hier  een afspraak maken .


Je kan ons ook bellen met je vraag op 050 44 80 00 of een mail sturen naar info@opvoedingswinkelbrugge.be.


Spreek je liever af in Damme, Oostkamp of Zedelgem? Dat kan ook. Je bent er welkom op afspraak. Bel ons of stuur een mail en we zoeken het moment dat het best voor jou past.


Naast gesprekken over opvoeding kunnen wij je ook helpen met het invullen van een aanvraag school- en studietoelage voor hoger onderwijs, vragen over onderwijscheques , Jeugd AXI-bonnen  en Sport AXI-bonnen. We werken ook nauw samen met het loket kinderopvang en kunnen je helpen in je zoektocht naar gepaste kinderopvang.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Opvoeden is geen exacte wetenschap. Het gaat met vallen en opstaan. Niemand kent de waarheid, maar elke mening telt. Wil je graag eens de mening horen van mensen met beroepservaring? Kom gerust bij ons langs.

Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen met vragen over het opvoeden van kinderen en jongeren. Ouder, grootouder, broer, zus, tante, nonkel, student, plusouder, pleegouder, onthaalouder of opvoeder? Een traditioneel gezin, een nieuw samengesteld gezin of een eenoudergezin? Het maakt ons allemaal niet uit, want iedereen is welkom.

Onze medewerkers

Lieselot Goethals – Pedagogisch coach  

 0476 96 77 94
lieselot.goethals@opvoedingswinkelbrugge.be
Laurence Coene

 050 47 54 83
Laurence.coene@opvoedingswinkelbrugge.be
Tineke Carels-Bogaert

 050 47 54 81
Tineke.Carels-bogaert@brugge.be
Laurens Debonne

 0477 33 12 30
Laurens.debonne@spoorbrugge.be

 

 

Deel deze pagina

Contactinformatie